Kaffebryggare CREM Coffee Queen Mega Gold A ThermoKinetic

Nyhetsbrev

* E-post:

8 248kr 6 149kr

Lagerstatus:
I lager
Artikelnr:
C1004405
Märke:
CREM
Köp

Beskrivning

CREM (Tidigare namn Coffee Queen Original) Mega Gold A ThermoKinetic med automatisk vattenpåfyllning är en effektiv bryggare där en fyllning ger 17 goda koppar kaffe på ca 7 minuter. Den har elektronisk tidsstyrning. Bryggmängden kan regleras mellan 4 och 17 koppar och den ger en signal när bryggning är klar.

1 st serveringsstation 2,5 liter med tappkran och nivårör samt rostfri innerbehållare med skumisolering (tappar enbart en halv grad per timme), 1,5 meter anslutningsslang (ansluts med ½’’ R-anslutning), måttkanna samt 25 st 110mm filter ingår. 

Bryggarna i Thermokinetic-serien har en innovativ lösning för att kontrollera temperaturen enligt ECBC-standard. Tillsammans med ett PID-system har vi på ett sofistikerat sätt kombinerat olika system för att hålla temperaturen stabil och behålla rätt kontakttid i filterhållaren, och därmed få till en förbättrad TDS och en äkta, exceptionell smak. (TDS-Total Dissolved Solids är ett värde på den samlade mängden salter i vattnet)
Läs mer om Thermokinetic-serien här

1-fas 2200 W
Bredd: 205
Höjd: 655
​Djup: 455 (kan bygga på ytterligare 50mm för vattenanslutning)

Restaurangmalet kaffe / Out of home kaffe skall användas till denna bryggare.

Original är en komplett serie av kaffemaskiner som under årtionden gjort sig kända på caféer, restauranger, hotell och andra miljöer där gäster ska serveras en god kopp kaffe. Maskinerna är byggda utifrån en välbeprövad teknik som under åren kompletterats och förfinats med nya innovationer. Resultatet är en kaffemaskin som du kan lita på och som du kommer att ha nytta av under lång, lång tid. Läs mer och hämta manual på tillverkarens sida.

Specifikationer

Dryckesmaskiner
Dryckesalternativ Bryggkaffe
Vattenpåfyllning Automatisk
Bredd 205
Höjd 655
Djup 455
Kapacitet 17 koppar per fyllning
Effekt 1-fas: 2200 W

Recensioner (1)

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt