Kaffebryggare CREM Coffee Queen A2 ThermoKinetic

Nyhetsbrev

* E-post:

6 125kr 5 500kr

Lagerstatus:
I lager
Artikelnr:
C1002630
Märke:
CREM

Ej betygsatt
Skriv en recension
Köp

Beskrivning

CREM /Tidigare namn Coffee Queen) A2 ThermoKinetic med automatisk vattenpåfyllning som ger 12 koppar gott kaffe per fyllning.

Bryggaren har 2 värmeplattor och digital display samt signal vid färdig bryggning. Bryggmängd 4–12 koppar justeras lätt från maskinens framsida.

2 serveringskannor på 1,8 liter, 1,5 meter anslutnings-slang (½’’ R-anslutning), avkalkningsmedel samt 25 st 110mm engångsfilter ingår.

Bryggarna i Thermokinetic-serien har en innovativ lösning för att kontrollera temperaturen enligt ECBC-standard. Tillsammans med ett PID-system har vi på ett sofistikerat sätt kombinerat olika system för att hålla temperaturen stabil och behålla rätt kontakttid i filterhållaren, och därmed få till en förbättrad TDS och en äkta, exceptionell smak. (TDS-Total Dissolved Solids är ett värde på den samlade mängden salter i vattnet)
Läs mer om Thermokinetic-serien här

1-fas 2390 W
Bredd: 205
Höjd: 428
​Djup: 410

Restaurangmalet kaffe / Out of home kaffe skall användas till denna bryggare.

Original är en komplett serie av kaffemaskiner som under årtionden gjort sig kända på caféer, restauranger, hotell och andra miljöer där gäster ska serveras en god kopp kaffe. Maskinerna är byggda utifrån en välbeprövad teknik som under åren kompletterats och förfinats med nya innovationer. Resultatet är en kaffemaskin som du kan lita på och som du kommer att ha nytta av under lång, lång tid. Läs mer och hämta manual på tillverkarens sida.

Specifikationer

Dryckesmaskiner
Dryckesalternativ Bryggkaffe
Vattenpåfyllning Automatisk
Bredd 205
Höjd 428
Djup 410
Kapacitet 12 koppar per fyllning
Effekt 1-fas: 2390 W

Recensioner (0)

Skriv en recension

OBS: HTML översätts inte!

Dålig            Utmärkt


Fortsätt